top of page

Na tvůj orgasmus čekat nebudu aneb Z šedé myšky bohyní smyslnosti

Aktualizováno: 22. 8. 2021

"Nikdy s ním nemám orgasmus," smutně povzdechne Šárka, moje dlouholetá kamarádka. "Prý mi to dlouho trvá a on nebude plýtvat energií, když se to nakonec třeba vůbec nepovede." Šárka je moc pěkná žena, blond vlasy, hnědé oči, 35 let, vysokoškolačka s dobrým zaměstnáním. Kdekdo by jí mohl závidět.


Jí samotné však její život připadá jako jedna velká katastrofa. Se svým přítelem Tomem žije už 13 let. "Počkej," srovnávám si v hlavě, co mi právě řekla. "Takže za celé ty roky, co jste spolu, jsi s ním nikdy neměla orgasmus?" "Přesně tak. Za to já musím být k dispozici pořád, on chce orgasmus téměř každý den a mu to jde celkem rychle, takže se to u nás ustálilo tak, že já jsem šla úplně bokem a řeší se jen jeho potřeby."


Nevěřícně kroutím hlavou a přemýšlím, jak jí pomoci. "Víš, myslím si, že jsi ve vašem vztahu úplně ztratila sama sebe. Tolik jsi se snažila plnit přání Toma a sebe jsi potlačila. Cítíš vůbec při milování své tělo?"

"Ne, proč? Často se mi to příčí, tak zatnu zuby, chvíli předstírám vzrušení a ono to rychle skončí."

"Moje milá, ty máš zaděláno na velký problém," říkám jí a hned dodávám: "Měla bys co nejdříve zkusit najít své ztracené sebevědomí a cestu k vlastnímu tělu, jinak se ti tělo brzy odmění nějakou nemocí, to ti říkám z vlastní zkušenosti."


Šárka se smutně podívá a vzdychne: "No jo, ale jak to mám udělat?" "Doporučila bych ti začít pomalu a jemně. Co třeba zkusit tantrickou masáž?" Vyděšeně vyvalí oči. "Zbláznila ses?! Já nepotřebuju žádné sexuální zážitky, aby mě tam někdo lačně osahával!" "Hodně se pleteš, Šári, tantrická masáž není o sexu, je to spíše meditace, terapie. Samozřejmě musíš dobře vybrat salon, protože mnohde se opravdu setkáš s neosobní erotickou masáží, která se za tantru schovává. Pokud ti někdo doporučí konkrétní masérku nebo maséra, je to velké štěstí.


Můžeš s nimi sdílet své trápení, říct jim, kam bys u masáže chtěla zajít, co by sis z ní chtěla odnést. Je to tak jemná a citlivá technika, že postupně probudí buňky tvého těla a víš co? Nejen že díky tomu bude tvé tělo vnímavější, ale přes tu smyslnost, kterou při masáži zažiješ, se budeš cítit více žensky, rozproudí se tvá ženská energie a budeš si připadat víc sexy. Jako taková bohyně smyslnosti!"


Šárce se oči zalijí slzami. "Po tomto pocitu už tolik let toužím, ale zároveň se ho bojím." "Já vím," pohladím ji soucitně po ruce. "Jsi zvyklá dělat věci jinak, pro ostatní ne pro sebe. Pokud však tato představa smyslné bohyně v tobě volá po vyslyšení, je to správná cesta." 


Když jsem Šárku potkala za měsíc, málem jsem ji nepoznala. Oči jí zářily, na sobě měla krásné květované šaty a jemně pohupovala boky. Nemusela mi nic říkat. Síla vědomého doteku prostoupila celou její bytostí. A vztah s Tomem? Nerozpadl se, jak byste možná čekali. Naopak. Šárka se postavila za svá přání a potřeby a Tom to velmi uvítal. Najednou totiž vedle sebe neměl uťáplou šedou myšku, ale zářící ženu a té chtěl splnit každé přání.


Pojďte se vydat na krásnou cestu vzájemného poznávání svého partnera a vykročte vstříc revoluci ve vašem milostném životě. Dopřejte svému vztahu VIP péči - více informací najdete zde.




302 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page