top of page

Jsou ženy větší mrchy než muži?

Aktualizováno: 22. 8. 2021


Možná proto, že sama jsem žena, tak jsem si vždy myslela, že my ženy to s muži myslíme upřímně a hezky, že pro ně chceme to nejlepší, obětujeme se pro ně. A co od nich na oplátku dostáváme? Jen nevěru, povalování se u televize a páteční pivo s kamarády v baru.


Jak mi ale tantra změnila tento pohled! S muži se setkávám denně a z jejich příběhů mě občas zabolí u srdce. Jak vůbec ženský dovedou být takové potvory? Je to tou profláknutou emancipací, která se nám vymkla z rukou? Nebo jsme tak od přírody nastavené?


„Dělal jsem pro ni první poslední, nic nemusela, já podnikám, vydělával jsem dost, aby si mohla chodit do práce jen pro radost. Každý víkend jsme byli v kině, nebo někde na wellness, jezdili jsme k moři, já jsem nakupoval, vařil, protože ona nic neuměla a ona mi pak nakonec uteče za nějakým dělníkem, který je navíc o 15 let starší," vyprávěl mi Marek.


Tomáš přidává podobně hořký příběh. "Už je to dva roky, co mě opustila, ale pořád ji miluju. Hrozně moc. Postupně se dovídám, jak svůj odchod měla naplánovaný, jak se mnou manipulovala, aby se dostala po rozvodu k penězům, na které neměla nárok.“


Milé ženy, uvědomte si, že muži jsou daleko víc citliví, než jak se nám prezentují. Neztrácejme naši ženskost ve snaze vyrovnat se mužskému světu. Muži potřebují naši jemnost a něhu. Přesně proto totiž tolik vyhledávají tantrické masáže. Chtějí vnímat ženskou energii a tím se více ukotvovat ve své mužské energii.



Milí muži, přestože někteří z vás přicházíte na tantrickou masáž poprvé zejména kvůli „happy endu“, nestyďte se za to, že vám tantra dá mnohem víc. Pusťte na světlo své emoce, svou radost, své slzy, vše, co ve vás masáž probudí.


Svět není zkažený. Určitě ne v dobách, kdy v muži daleko silnější zážitek zanechá láskyplné pohlazení po tváři než intimní masáž.

114 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page