top of page

Tantra přináší soulad tělu, duši i mysli.


,,Kdo chce správně pochopit tantru, měl by se zajímat o její esoterické pozadí. Neboť hlubší význam východního umění lásky tkví v tom, že překročíme omezené hranice vědomí JÁ."





Lidé otevřeni novým poznáním a prožitkům si ji zamilovali a našli v ní inspiraci a smysl v každodenním životě.


Tantra není jen o pudové rozkoši a uvolnění nahromaděného stresu, který v západním světě vzrůstá stále častěji. Tantra je o lásce. O otevření srdce. O jednotě a souladu.


Tantra není ani technika nebo přístup k životu, ale život sám o sobě. Pokud propadneme tantře a jejímu učení, náš život se promění ve smyslnou jízdu a rozkoš nejen v posteli, ale v životě samém.


Jedním z cílů tantry je otevření se vlastní odvaze a touze poznat nejen své nitro, ale také nitro našeho partnera. V něžnosti a upřímnosti vést dialog beze slov, který je často nejdůležitějším dialogem v partnerském životě.


Tantra je soulad. Prolínání energií partnerů a jejich niterných pocitů. Kurz tantry pro páry nabízí několik zkušeností a nových vhledů na partnerství i život mimo ložnici.

Naučíte se, jak ovládat svůj dech a tím podpořit tok energie v těle.


Společná meditační technika založená na propojení dechu vám pomůže naladit se jeden na druhého. Pak už se necháte vést přítomným okamžikem. 


Zaměříme se na harmonizaci ženské a mužské energie a naučíte se základy párové tantrické masáže. Váš intimní život se obohatí o nové druhy doteků a přístupu jeden k druhému.


Kurzy tantry pro páry dělám již šestým rokem. Těší mě, že mohu vytvářet prostor pro váš vztah, kdy si můžete užít tyto dny společně. Jen vy dva, bez dětí a běžných každodenních starostí. V tak hlubokém partnerském propojení, jaké jste možná ještě nepoznali.


Pracuji individuálně a kurz tvořím na míru tomu, co se chcete naučit a co si chcete odnést.



Kromě kurzu tantry pro páry si můžete pořídit i e-book Tantrická masáž ve vaší ložnici. A nebo si rovnou dopřát VIP kurz - 2 měsíční kurz s mojí osobní podporou.

16 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page