top of page

TANTRA PRO PÁRY

CO TANTRA PŘINÁŠÍ?


Zřejmě už víte, jak moc může tantra obohatit váš život. Tato pradávná filozofie spojena s praxí nese velký potenciál v propojení jednotlivých aspektů ve vašem životě. Kterých? Tedy spojení těla, mysli a ducha. Vnáší spiritualitu do se✖uality, učí vás s ní pracovat, hledat a nacházet hlubší význam v souvislostech. Obrací myšlení z povrchního vnímání do nitra a rozvíjí tak jeho sílu, proto přináší klid a vědomý pohled na svět.



PROČ SE VYDAT NA TANTRICKOU CESTU?


  • dovolit si být zářivější, živější a svobodnější

  • otevřít své srdce a pocítit hlubší propojení

  • vyléčit se✖uální trauma

  • otevřít se duchovnímu prožitku a vnímat hlubší propojení

  • porozumět opačnému pohlaví a posílit dovednosti, jak být lepším partnerem/partnerkou

  • naučit se pracovat s energií

  • vzkřísit vztah, kterému chybí energie

  • objevovat vlastní se✖ualitu a rozvíjet ji


Ať už žijete život sami nebo s partnerem, tantra má vždy co nabídnout. Člověk ze své nejhlubší podstaty touží po intimitě, může být pro vás tantra vodítkem k bohatšímu životu plného porozumění, naplnění a blízkého spojení.


,,Tantra nás vyzývá, abychom se znovu naučili, jak milovat a pak žít, jako bychom byli láskou." 


Kurz tantry pro páry – zážitek povýšený o společný prožitek. Vše co se naučíte a prožijete společně si odnášíte s sebou domů. Potřebujete rozdmýchat oheň vášně? Snažíte se najít jiskru, která mizí nebo už není? Věřte, že společně ji obnovíme. I bájný pták Fénix vstává z popela a je vždy silnější a krásnější, stejně jako bude vaše partnerství po tomto kurzu.

 

Vydáme se pouze tam, kam vy sami dovolíte. Cílem není poznat jen sám sebe, ale také svého partnera. Prohloubit intimní spojení mezi vámi dvěma, aby vaše partnerství byla zábava a radost

 

Kurz tantry pro páry je praktický, plný nových a zajímavých technik a pohledů na intimní život a sexualitu. 

 

V ceně kurzu je také e-book Tantrická masáž ve vaší ložnici v hodnotě 499 Kč. Pro každý pár mám vždy nachystaný i praktický dárek.


Kurz tantry pro páry je určen párům, které chtějí obohatit a prohloubit svůj intimní život. Naučíte se základním technikám tantrické masáže, které pak přenesete do své ložnice. Velkou pozornost věnujeme také dechových technikám. Cílem kurzu je naučit vás vnímat sami sebe a vašeho partnera jinak, než jste doposud byli zvyklí a obohatit váš intimní život o nové druhy doteků.

Velký důraz je kladen na praktickou část, která tvoří 90% kurzu.

23 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page