top of page

Kurz tantrické masáže pro maséry

Ne JAK, ale PROČ.

To je jedna z odlišností, proč je můj kurz pro tantrické maséry vyhledávaný.


  •  Který z principů tantry se uplatňuje v kterém doteku? Kam přijímajícího vedu?

  •  Jak to udělat, aby masáž plula ve vlnách? Kdy je dobré vést přijímajícího k relaxaci a kdy probouzet a rozdmýchat energii?

  •  Jak se probouzí energie u muže a jak u ženy? V čem mají být masáže jiné? (Ne, opravdu nefunguje naučit se masáž muže a pak říct: no a u ženy je to stejné.)

  •  Jde mít tantrickou masáž i bez masáže intimních míst?





Tolik otázek, se kterými za mnou chodí i maséři, kteří už masírují, ale cítí, že je masáž někdo nenaučil komplexně.

Že znají jen co mají dělat, jaké doteky použít, ale vůbec nevědí proč. Jaký to má smysl.





BODY TO BODY, DVOJITÁ MASÁŽ LINGAMU, ZPĚTNÁ MASÁŽ MASÉRKY.


To prý do tantrické masáže patří. Bez toho nebudeš mít klienty. Je přece třeba pořádně rozproudit energii. A k tomu je důležité být nahá, aby to pro muže bylo vzrušující. Tantra je přece o rovnosti, takže když je nahý klient, máš být i ty.


Vážně?! Já si to vůbec nemyslím. Právě naopak. Spousta těchto věcí se mi v praxi vůbec neosvědčila. Nešlo o tantrickou, ale erotickou masáž. Bohužel. Je to tak. Pojďme si to říct otevřeně. Nemusíme si mazat med kolem pusy a myslet si, že když vedu muže k ejakulaci za svitu svíček a vůně vonných tyčinek, že je to tantra. Není. Je to erotická masáž. A pokud si chceš ujasnit rozdíl, mrkni na můj e-book zdarma.



Pokud i vy chcete svou tantrickou masáž dělat vědomě, umět pracovat se záměrem a s energií, ráda vás přivítám na kurzu pro tantrické maséry. Moc dobře totiž znám ten pocit, se kterým se na mě masérky často obracejí po absolvování různých "zaučení" - Myslela jsem si, že tantrická masáž je něco jiného.


V rámci kurzu získáte maximální podporu ve formě mých online kurzů (léčivá masáž prsou, marketing pro tantrická studia), přístup do soukromé YouTube knihovny a skripta.

5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page