top of page

Tantra s bonusem

Aktualizováno: 22. 8. 2021


Nejprve k vám, milí maséři. Ruce nahoru, kdo jste se někdy setkali s dotazem:

A poskytujete v rámci masáží i nějaký závěrečný bonus?

Pokud ne, gratuluji, vytvořili jste si skvělou vědomou klientelu. Pokud máte ruku nahoře a navíc tyto bonusy vážně za příplatek poskytujete, u samotného Šivy vás prosím – přestaňte vaši práci označovat za tantrickou a přiznejte si, že děláte erotické masáže. A hlavně to přiznejte svým klientům. Ti pak totiž přestanou kazit radost z práce všem ostatním, kteří dnes a denně musejí vysvětlovat, o čem tantrická masáž je a že závěrečný bonbónek do ní fakt nepatří.


Původně jsem zde chtěla vypsat nejkurióznější dotazy, se kterými jsem se setkala, ale pak jsem usoudila, že to kvůli možným mladším čtenářům není vhodné. Ale chci takto aspoň apelovat na všechny ty, co jsou na druhé (klientské) straně.


Tantrická masáž je o vás samotných. Masér je pouhým průvodcem, jeho role je zprostředkovat vám nový rozměr poznání sebe sama. Naučit vás ctít a mít rád vlastní tělo, umět si užít radost, uvolnit se, pomoci vám vyléčit zastrčené bloky, vyplavit emoce… Jeho role je daleko hlubší než být vaším stimulem po vizuální či hmatové stránce. Případně taky chuťové, když už jsme byli u těch dotazů. :-)


Pokud nechcete jít až tak do hloubky vlastního poznání, ať už ze strachu nebo nezájmu, nejde vám o „pouhý“ příjemný relax, ale vyžadujete k vlastnímu potěšení další bonusy, pak nechoďte na tantrickou masáž. Najděte si erotickou masérku – ta vám dá to, po čem toužíte a spokojené budou všechny strany.

271 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page