top of page

Ze života tantrické masérky

Aktualizováno: 22. 8. 2021



Jak se vlastně člověk stane tantrickou masérkou nebo masérem? Co lidi k této profesi vede a jak je to vůbec napadne? Ano, ano, už vás slyším. Drtivá většina z vás volá, že peníze, to je oč tu běží. A já se ptám – pokud jsou hlavním motivem peníze, dá se pak mluvit o tom, že děláme opravdu tantru?


Určitě jste si všimli, že hranice mezi tantrickou a erotickou masáží je velmi tenká. Mnohé erotické podniky nabízejí „masáže“, a protože to dobře zní, daly jim přídomek tantrické. Čímž se tantra úplně dehonestovala. Pokud jste tantričtí maséři a chcete dělat svoji práci dobře, určitě se dnes a denně setkáváte s tímto bojem. S bojem vysvětlovat lidem, co je obsahem masáže a jaké jsou její hranice. A že žádné bonusy za příplatek v tantře nemají místo.


Mě tantra oslovila, protože jsem cítila, že sexualita může být daleko hlubší, než jak ji běžně prožíváme. Také je mi blízká její myšlenka nehodnocení, neposuzování, užívání si přítomného okamžiku, myšlenka rovnováhy v životě, prožívat život naplno a být šťastný. Toto vše a mnohem víc jsem v sobě měla, když jsme hledala životní směr a v tom mi zkřížila cestu tantra. Hned jsem věděla, že toto chci umět, že se o tantře chci mnoho dozvědět.


A tak začala moje cesta, která mě dovedla až do vlastního tantrického salonu. O tom, co jsem se naučila, s čím denně zápasím, co mi dělá radost a co mě překvapuje, se s vámi budu otevřeně dělit v tomto „deníčku“. Pokud se budete chtít podělit o vaše zkušenosti, názory, budu ráda. Pište do komentářů, sdílejte tyto články a vytvořme komunitu tantrických masérů, kteří se řídí myšlenkami tantry – že vše, co se děje, je v pořádku. Že není dobré a špatné a nesoudí ostatní, pokud je jejich zkušenost odlišná.

203 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page